Translate

tiistai 11. tammikuuta 2011

"Kuka ampuu seuraavaksi"..











Otsikko oli Jaana Pelkosen blogista Iltalehdestä lainattu, kuten valokuvakin. 

Ehdotan, että Jaana Pelkonen saa  vuoden "juontajakommentaattoripätkämissi"- tittelin. Jaana on suunnilleen keskikokoisen hieromasauvan mittainen, joten palkinto osuisisi kohdalleen!

Kun aikajana kääntyy selälleen, niin kyllä se populistin toivekin voi toteuta, kuin "vangin toive konsanaan". Kyllä ottaa hattuun nämä saatanan juontajamissit, jotka heräävät perkele kun Atlantin tuollapuolen jotakuta tapahtuu, mutta missä oli tämänkin persepaljaana juoksentelevan missin kannanotot esim. "Jokelan / Kauhajoen" - tapahtumien aikana, saati jälkeen?

Otsikko oli todella mauton ja vielä siksi, että se on lehden ja verrattain laajalevikkisen lehden sivuilla? Jos se olisi (omassa) blogissa, niin se olisi mielestäni vielä ok, sillä saapi se erkkikin heitellä aika-ajoin verrattain "kovaa", julkisessa (omassa) blogissa! 

Korkealentoista hoiva-ajattelua löytyy juontomissin blogista: http://blogit.iltalehti.fi/jaana-pelkonen/

Etelä- ja Pohjoiskorean välillä oli hetki sitten "pienet ampumisharjoitukset" ja niitä johti maiden johtajat. Oli varsin lähellä, ettei tilanne eskaloitunut laajamittaiseksi sodaksi, sillä senverran kovaa oli valtioiden retoriikka!

Jaana Pelkoselle sanon, että kyllä maailmassa "ampujia riittää".  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti