Translate

tiistai 11. tammikuuta 2011

Poliisissa löytyy niin hyviä, kuin mätämuniakin!

Kokemuksesta tiedän varsin hyvin, että poliisissa löytyy, niin täydellisiä mätämunia, että esimerkillisen hyviä! Poliisi on inhimillinen olento, kuin muurari, maalari tai lääkäri, juristi tai muu ammattinsa edustaja.
  
Kuva lainattu tämänpäiväisestä Iltalehdestä, jossa taxin numero on varsin, sanoisinko peräti "oivallinen"!

Aamulehti kirjoitti aiheesta seuraavasti:

"Humalaiset poliisit ja taxinkuljettaja joutuivat sanaharkkaan ja käsirysyyn Helsingissä, kertoo Iltalehti. Liikkuvan poliisin esikunnasta eläkkeelle jäänyt poliisi ja virassa ollut konstaapeli olivat palaamassa kosteasta illanvietosta..

Miehet ottavat taxin, jolla suunnattiin Kehä ykköselle kahden ja kolmen välillä aamuyöllä marraskuussa. Vahvassa humalassa olleet poliisit huomauttelivat taxikuskille tämän turvavyönkäytöstä, nopeudesta ja ajotyylistä. Taxikuski hermostui ja pysäytti auton.

Lopulta tilanne kärjistyi niin pahaksi, että taxikuski joutui soittamaan apua. Kun apu saapui paikalle, oli käynnissä tappelu. Tappelun aikana taxikuskin lompakko oli siirtynyt toisen poliisin taskuun.

Iltalehden mukaan molempia poliiseja epäillään nyt rikoksesta. Liikennepoliisitarkastaja Harri Auvinen kertoo lehdelle, että kyseessä on epäilty lievä pahoinpitely ja näpistys. Poliisien ja taksikuskin tarinat poikkeavat ilmeisesti toisistaan jyrkästi"..

No, joo elämä on elämää ja päissään (etenkin), voip sattua kaikenlaista, oli sitten poliisi, lääkäri, tuomari, syyttäjä tai vaikkapa kansanedustaja, maalareista nyt ammattiryhmänä puhumattakaan, jotka "haistelevat tärpättiä" useasti kuukaudessa!

Itselläni ja veljelläni Jukalla, kävi varsin erikoinen ja outo, ellei peräti (ufo) kylässä keväällä 2002. Olimme tehneet toukokuussa suuren kevät/kesäostoksen Lahdessa ja tuolloin olin vielä poikamies ja asutimme yhdessä broidin kanssa hänen omakotitaloaan Lahden Renkomäessä..

Kävimme siis kaupoilla ja ostimme "koko kesän" grillilihat ja muut herkut. Kauppaan meni jotakuin 400 e ja auto oli takakonttiaan myöden täysi ruokaostoksista. Kotiin tullessa - sulloimme ne jääkaappiin ja pakkaseen. Kuivamuonat leivät & muut omaansa kaappeihin.

Tuli ilta ja eräs Antti tuttumme, tuli  2 kauniin naisen kassa kylään ja nautimme hieman juomia terassilla ja aloitimme grillikauden ja söimme, sekä nautimme juomia. Illantultua päätimme lähteä jatkoille kaupungille ja niin teimmekin. Meillä oli hauska ilta!

Kun saavuimme kotiin, niin keittiöön tultuamme saimme havaita, että "ruokarosmo" oli käynyt kylässä ja varkaissa. Lattialle oli pudonnut kuivamuonakaapista jauhoja, riisiä ja jonkinverran makaroneja oli myös lattialla, sillä nälkäinen vieras oli kiireissään lapannut "eväitä matkaansa"..

Lähempi tarkastelu paljasti, että tuo yöllinen kyläilijä tiesi tarkkaan mitä haki, sillä niin kuivaruoka, kuin jääkaapista ja pakkasesta (lihat), kaikkia oli viety n. puolet! Emme osanneet edes olla vihaisia, vaan nauroimme tapahtuneelle ja tuolloin naapurinamme ollut ex. konsta oli varmasti "laput silmillään", kuin niin monta kertaa aiemminkin..

Tämä tarina oli tosi!! 


1 kommentti:

  1. tässä Alavuden poliisin + KRP:n ja mikä parasta alavutelaisten kommentteja vanhaan asiaan:

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/9885381

    VastaaPoista